ζώδιο στο κρεβάτι

Ποιό είναι το ζώδιο σου;

Τα προβλήματα ύπνου είναι κοινό χαρακτηριστικό όσων αισθάνονται ένταση.

Η αϋπνία συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο για καρδιαγγειακά νοσήματα και διαβήτη και οι διαταραχές του ύπνου μπορεί να έχουν σοβαρές επιπτώσεις στη μνήμη, τη μάθηση, το καρδιαγγειακό, το ανοσοποιητικό, το νευρικό σύστημα, ακόμη και στην κοινωνική μας συμπεριφορά.

Οι θέσεις του ύπνου διακρίνονται στις εξής: εμβρυακή στάση, «αστερίας», «ελεύθερη πτώση», «στρατιώτης», «λαχτάρα» και «κούτσουρο». Κάθε ζώδιο, κοιμάται διαφορετικά στο κρεβάτι του.

Πώς κοιμάται το κάθε ζώδιο στο κρεβάτι του; 

Κριός: Μόλις πέσει στο κρεβάτι θα αποκοιμηθεί, για αυτό αν περιμένετε κουβέντες πριν τον ύπνο μάλλον θα απογοητευτείτε.

Ταύρος: Καλύτερα να μην υπάρχει τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο, διαφορετικά ετοιμαστείτε για ταινία και ποπ κορν.

Δίδυμος: Γυρνάει σαν σβούρα στον ύπνο του. Ακόμα και στον ύπνο του βρίσκεται σε πλήρη διέγερση, για αυτό προσέξτε μην φάτε καμιά αδέσποτη.

Καρκίνος: Θέλει τις αγκαλιές του. Ακόμα και αν έχει αφόρητη ζέστη, δεν πρόκειται να σας αφήσει.

Λέων: Η άπλα του είναι πάνω από όλα. Αν δεν σας πειράζει να κοιμηθείτε στην άκρη του κρεβατιού, τότε δεν θα έχετε κανένα θέμα μαζί του. Επίσης προσέξτε, γιατί δεν θέλει και πολλά αγγίγματα.

Παρθένος: Κοιμάται στην άκρη του και προσπαθεί να μην έχει και πολλές επαφές αφής με το ταίρι του. Η μόνη του απαίτηση θα είναι να αλλάζετε κάθε μέρα τα σεντόνια.

Ζυγός: Θα κουλουριαστεί, σε εμβρυακή στάση και δεν θα σας ενοχλήσει καθόλου στη διάρκεια της νύχτας. Το πρωί θα τον βρείτε όπως τον αφήσατε.

Σκορπιός: Όταν αποφασίσει να κοιμηθεί, μετά από τη νύχτα πάθους που βίωσε, θα πέσει στην άκρη του και δεν θα σας ενοχλήσει καθόλου. Αν βλέπει όμως ερωτικό όνειρο τότε μπορεί να είναι πολύ ανήσυχος.

Τοξότης: Γενικά πηγαίνει πέρα δώθε μέχρι να μπορέσει να κοιμηθεί, όταν όμως τα καταφέρει είναι τόσο ήσυχος που θα νομίζετε ότι είστε μόνοι σας στο κρεβάτι.

Αιγόκερως: Την θέλει την κουβέντα του πριν τον ύπνο, είναι όμως πολύ ήσυχος αφότου αποκοιμηθεί. Το μόνο περίεργο που μπορεί να συμβεί, είναι να ονειρεύεται κάτι σχετικό με τα επαγγελματικά του και να αρχίσει να παραμιλάει.

Υδροχόος: Κοιμάται πολύ ελαφριά και πετάγεται αμέσως, με τον παραμικρό ήχο, ενώ μετά δυσκολεύεται να κοιμηθεί ξανά, αλλά και πριν από όλα αυτά του αρέσει να αναλύει τα φιλοσοφικά του ζητήματα, οπότε ίσως σας ζαλίσει.

Ιχθύς: Αν τον δείτε να χαμογελά ή να παραμιλά στον ύπνο του, μην τρομάξετε, καθώς μάλλον θα βλέπει κάποιο ωραίο όνειρο. Μιας που είναι ευαίσθητος και τρυφερός χαρακτήρας, σε περίπτωση που έχετε μαλώσει δεν θα κοιμηθεί. Πρώτα θα βρείτε λύση και θα συμφιλιωθείτε και μετά θα κοιμηθείτε.

Ποιος είναι ο μήνας που γεννιούνται οι πιο πετυχημένοι άνθρωποι;

Δείτε περισσότερα στην κατηγορία

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Οποιοδήποτε περιεχόμενο αναδημοσιεύουμε (κείμενα, εικόνες ή βίντεο) από το διαδίκτυο συνοδεύεται πάντοτε από ένδειξη της πηγής του και link προς αυτήν. Αν ωστόσο ως δημιουργός θίγεστε από την παρούσα χρήση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Επισημαίνουμε ότι οι απόψεις του Montelaki.gr μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Το Montelaki.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, καθώς αυτά απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν το Montelaki.gr και τους διαχειριστές τους καθ’ οιονδήποτε τρόπο.