Όλες οι γυναίκες ονειρευόμαστε «πλούσια», σαρκώδη χείλη ικανά να σαγηνεύουν τον κάθε άντρα!

Τα σαρκώδη χείλη η αλήθεια είναι ότι προσφέρουν θηλυκότητα και αισθησιασμό στην εμφάνισή μας. Ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς κάποια tips για να κάνετε τα χείλη σας να φαίνονται μεγαλύτερα χωρίς να χρησιμοποιήσετε καν τα… καλλυντικά σας! Θα χρειαστείτε μόνο 3 λεπτά!

Εμπιστευτείτε τη δύναμη της… οδοντόβουρτσα σας

Το πρωί και το βράδυ, αφού βουρτσίσετε τα δόντια σας, κάντε το ίδιο και με τα χείλη σας! Χρησιμοποιήστε μία στεγνή οδοντόβουρτσα και τρίψτε με απαλές κινήσεις τα χείλη σας. Με τον τρόπο αυτό θα αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα μας και αυτομάτως τα χείλη σας θα φαίνονται πιο λεία. Το σημαντικότερο είναι όμως, ότι θα τονώσετε τη ροή του αίματος στο σημείο αυτό και τα χείλη σας, ως δια μαγείας, θα αποκτήσουν μεγαλύτερο όγκο!

Έξτρα tip – Σαρκώδη χείλη με τη δύναμη του μελιού

Οι ευεργετικές ιδιότητες του μελιού είναι δεδομένες. Δεν θα πιστεύετε όμως τα «θαύματα» που μπορεί να κάνει στα χείλη σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αλείψετε μία μικρή ποσότητα μελιού στην οδοντόβουρτσα σας και να ακολουθήσετε τη διαδικασία που περιγράψαμε!

Δείτε περισσότερα στην κατηγορία

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Οποιοδήποτε περιεχόμενο αναδημοσιεύουμε (κείμενα, εικόνες ή βίντεο) από το διαδίκτυο συνοδεύεται πάντοτε από ένδειξη της πηγής του και link προς αυτήν. Αν ωστόσο ως δημιουργός θίγεστε από την παρούσα χρήση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Επισημαίνουμε ότι οι απόψεις του Montelaki.gr μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Το Montelaki.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, καθώς αυτά απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν το Montelaki.gr και τους διαχειριστές τους καθ’ οιονδήποτε τρόπο.