Σημασία δεν έχει μόνο να βρίσκεις μία δουλειά, αλλά να εξελίσσεσαι σε αυτό που κάνεις.

Μόνο τότε θα μπορείς να έχεις πιθανότητες να πάρεις προαγωγή ή να γίνεις ακόμα καλύτερη στον τομέα σου. Σύμφωνα με το Business Insider το πάθος και η εμπιστοσύνη είναι δύο σημαντικοί παράγοντες για να κάνεις καριέρα. Αν λοιπόν θες να ανέβεις οικονομικά τότε πρέπει να κάνεις τα ακόλουθα:

1. Δέξου τις προκλήσεις

Σύμφωνα με μελέτη του Harvard Business Review οι περισσότεροι άντρες ανήκουν σε υψηλόβαθμες θέσεις σε σχέση με τις γυναίκες και αυτό συμβαίνει διότι το 22% των γυναικών φοβόντουσαν την αποτυχία και γι’αυτό δεν έκαναν καν αιτήσεις για δουλειές. Αυτό σημαίνει ότι μια γυναίκα θα αναλάβει ένα project ή μια δουλειά μόνο αν είναι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει. Αυτό το λάθος δεν πρέπει να το κάνεις κι εσύ, γι’αυτό ανέλαβε οποιαδήποτε πρόκληση ακόμα κι αν αποτύχεις. Τουλάχιστον θα έχεις προσπαθήσει.

7 Μυστικά Για Να Δείχνει Ψηλότερη Και Λεπτότερη Μια Μικρόσωμη Γυναίκα -ΦΩΤΟ

2. Αναβάθμισε τις δεξιότητες σου

Μην περιμένεις να συμμετέχεις σε επίσημη εκπαίδευση της δουλειάς, αλλά ενημερώσου μέσω του διαδικτύου ή κάποιων συγκεκριμένων βιβλίων. Να ξέρεις ότι σε όποια εργασία και να βρίσκεσαι, πάντα θα έχεις κάτι να μάθεις παραπάνω, οπότε γίνε ακόμα καλύτερη μόνη σου.

 

 
3. Χρησιμοποίησε διαφορετικούς τρόπους επικοινωνίας

Η επικοινωνία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την εργασία σου, γι’αυτό καλό είναι να την εξασκήσεις περισσότερο. Για παράδειγμα, πρέπει να ξέρεις πως θα αντιμετωπίσεις έναν επιθετικό συνάδελφο χωρίς να προκαλέσεις.

Δείτε περισσότερα στην κατηγορία

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Οποιοδήποτε περιεχόμενο αναδημοσιεύουμε (κείμενα, εικόνες ή βίντεο) από το διαδίκτυο συνοδεύεται πάντοτε από ένδειξη της πηγής του και link προς αυτήν. Αν ωστόσο ως δημιουργός θίγεστε από την παρούσα χρήση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Επισημαίνουμε ότι οι απόψεις του Montelaki.gr μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Το Montelaki.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, καθώς αυτά απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν το Montelaki.gr και τους διαχειριστές τους καθ’ οιονδήποτε τρόπο.