Πως θα φαίνεσαι τέλεια στις φωτογραφίες?

Δες τα μυστικά!

Το σημαντικότερο πράγμα στις φωτογραφίες είναι ο φωτισμός. Για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα στις φωτογραφίες, μπορείς να ελέγξεις τον φωτισμό με το σωστό μακιγιάζ. Ακολουθούν δέκα τρόποι για να το πετύχεις αυτό.montelaki.gr

1. Πριν καν ξεκινήσεις να βάλεις μέικ απ, πλύνε το πρόσωπό σου 10 με 15 λεπτά και περίμενε η επιδερμίδα σου να στεγνώσει καλά πριν ξεκινήσεις το μακιγιάζ.

2. Η κάλυψή σου (μέικ απ, πούδρα, κονσίλερ) πρέπει να μην έχει ίχνος γυαλάδας. Να θυμάσαι ότι το αποτέλεσμα πρέπει να βγει τελείως ματ.

3. Σε περίπτωση που σε κάποιο σημείο του προσώπου σου έχεις κάποιο σκάσιμο ή ξεφλούδισμα, μην προσπαθήσεις να το καλύψεις με πολύ ποσότητα μέικ απ. Αυτό θα το κάνει χειρότερο.

4. Κάνε ελαφρές φωτοσκιάσεις στο πρόσωπο, ή αλλιώς κοψίματα. Δεν είναι καθόλου δύσκολο. Το πινέλο που θα σε βοηθήσει και είναι ειδικό γι’ αυτή τη δουλειά είναι το πινέλο πλακέ. Χρησιμοποιούμε μια τερακότα που να είναι δύο τόνους πιο σκούρο από το φυσικό χρώμα του δέρματος. Στην περιοχή των ζυγωματικών τοποθετούμε ελαφρά την τερακότα, κάτω ακριβώς από το κόκαλο.

5. Βάλε λίγο ρουζ στα μήλα, στο πιγούνι και στην άκρη της μύτης, με ένα μεγάλο πινέλο και γρήγορες κινήσεις, έτσι ώστε να αποφύγεις το να «πέσει πολύ».

6. Φρόντισε τα φρύδια σου να είναι σωστά σχηματισμένα. Τα καλοσχηματισμένα φρύδια δίνουν ένταση στα μάτια σου.

7. Χρησιμοποίησε πολύ μάσκαρα για να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα, πιο φωτεινά και πιο εκφραστικά.

8. Σχημάτισε τα χείλη σου με μολύβι χειλιών. Αν έχεις μικρό πρόσωπο, προσπάθησε να μην τονίσεις τα χείλια σου υπερβολικά με το μολύβι, ή με το κραγιόν γιατί το αποτέλεσμα θα είναι δυσανάλογο με το πρόσωπό σου.

9. Προσπάθησε να αποφύγεις τα ανοιχτά πολύχρωμα μολύβια χειλιών, γιατί δεν δείχνουν τόσο καλά στις φωτογραφίες.

10. Ποτέ μη χρησιμοποιήσεις κάτι που θα σε κάνει να νιώθεις άβολα. Πρέπει να νιώθεις όμορφα με τον εαυτό σου, χαλαρή και ήρεμη.