Μάτια ιδιαίτερα

Το όνομα μου είναι Tal Peleg. Η τέχνη υπήρξε ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μου από τότε που μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου.

Μου αρέσει η εικονογράφηση, η φωτογραφία και το μακιγιάζ. Η τέχνη του ματιού είναι ο τρόπος μου να αναμιγνύω όλα αυτά τα πάθη μαζί χρησιμοποιώντας το μάτι ως καμβά μου.

Το μακιγιάζ είναι μια εκπληκτική μορφή τέχνης και το χρησιμοποιώ για να φτιάξω στο μάτι μου μια ιστορία. Δεν ζωγραφίζω μόνο το μάτι, αλλά προσπαθώ να χρησιμοποιήσω το σχήμα του ματιού και τις φυσικές του καμπύλες ως μέρος της απεικόνισης με δημιουργικό τρόπο.

Δημιουργώ όλα τα είδη τέχνης στο δικό μου μάτι. Χρησιμοποιώ ως επί το πλείστον σκιές ματιών, eyeliners και υδατογραφίες, και φυσικά πολύ μικρές βούρτσες. Χρειάζονται ώρες εργασίας και πολύ υπομονή, αλλά πραγματικά απολαμβάνω κάθε στιγμή της διαδικασίας!

μάτια μάτια

7 μυστικά για να κάνεις το ντύσιμό σου να φαίνεται ακριβό.

μάτια

Ο μικρός πρίγκιπας μάτιαΣαλβαδόρ Ντάλι μάτια

Δείτε περισσότερα στην κατηγορία

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Οποιοδήποτε περιεχόμενο αναδημοσιεύουμε (κείμενα, εικόνες ή βίντεο) από το διαδίκτυο συνοδεύεται πάντοτε από ένδειξη της πηγής του και link προς αυτήν. Αν ωστόσο ως δημιουργός θίγεστε από την παρούσα χρήση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Επισημαίνουμε ότι οι απόψεις του Montelaki.gr μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Το Montelaki.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, καθώς αυτά απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν το Montelaki.gr και τους διαχειριστές τους καθ’ οιονδήποτε τρόπο.