15 C
Volos
Friday, September 21, 2018
Αρχική ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΟΜΟΡΦΙΑ Μαμά, γερνάω! Χρησιμοποιώ πολλά αντιγηραντικά προϊόντα αλλά δε βλέπω αποτέλεσμα τί να...

Μαμά, γερνάω! Χρησιμοποιώ πολλά αντιγηραντικά προϊόντα αλλά δε βλέπω αποτέλεσμα τί να κάνω;

92

Τη μάχη εναντίον της φυσικής φθοράς και του γήρατος τη δίνουν όλοι ανεξάρτητα με το αν το παραδέχονται ή όχι.

Η ενυδάτωση  όπως μας έλεγε και η μαμά μας όταν ήμασταν μικρές είναι η βασική περιποίηση ενός δέρματος, που συμβάλει ώστε το δέρμα μας να φαίνεται λιγότερο γηρασμένο.
Πρέπει να ξεκινάει από την ηλικία των 25 -28 ετών ως πρόληψη. Ανάλογα με το δέρμα πάντα, και αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά. Κάθε δέρμα είναι διαφορετικό και μοναδικό.
Ακόμα και τα λιπαρά δέρματα κάποιες φορές έχουν ανάγκη για ενυδάτωση. Άρα λοιπόν εξετάζουμε κάθε περίπτωση διαφορετικά. Πρέπει οι γυναίκες να μάθουν να «διαβάζουν» το δέρμα τους και να καταλαβαίνουν πότε έχουν ανάγκη και τι.

Μαμά, γερνάω! Χρησιμοποιώ πολλά αντιγηραντικά προϊόντα αλλά δε βλέπω αποτέλεσμα τί να κάνω;

Η απάντησή μας είναι πως υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που συμβάλουν στην κακή εικόνα του προσώπου μας, Αυτά, είναι τα κακά νέα. Τα καλά είναι πως είμαστε ό,τι τρώμε άρα για τη μείωση του γήρατος δεν πάμε …στη μαμά …μας αλλά φροντίζουμε να τρεφόμαστε σωστά , να ενυδατώνουμε το πρόσωπό μας και βέβαια να χρησιμοποιούμε τα σωστά αντιγηραντικά προϊόντα.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, το στρες και η υπερβολική έκκριση αδρεναλίνης που συνεπάγεται είναι η υπ’ αριθμόν ένα αιτία εμφάνισης πρόωρης γήρανσης.
Η υψηλή πίεση, όταν δεν βρίσκεται υπό παρακολούθηση, κάνει τις αρτηρίες να γερνούν πριν την ώρα τους.
Η κακή διατροφή ευθύνεται για φλεγμονές στον οργανισμό και προκαλεί αλλαγές στη λειτουργία των επιμέρους συστημάτων, οδηγώντας με μαθηματική ακρίβεια στη γήρανση.
Η έλλειψη άσκησης κάνει τα κύτταρα να γερνούν πιο γρήγορα, αυξάνει τις πιθανότητες εμφάνισης ανιάτων ασθενειών όπως ο καρκίνος και οδηγεί στην κακή λειτουργία των αρτηριών, με αποτέλεσμα να νιώθετε κούραση.
Το κάπνισμα και οι ουσίες που παράγονται από αυτό δημιουργούν φλεγμονές στις αρτηρίες, επιτίθενται στο αμυντικό σύστημα του οργανισμού και επιταχύνουν τη διαδικασία της πρόωρης γήρανσης.
Το μόνο που θα καταφέρετε ακολουθώντας αυτήν τη λογική είναι να ξοδέψετε χρόνο και χρήμα, ενώ είναι πολύ πιθανόν να προκληθούν ερεθισμοί ή αλλεργίες στην επιδερμίδα.
Και βέβαια, σε καμία περίπτωση η δράση των προϊόντων δεν είναι αθροιστική. Η πιο ισορροπημένη προσέγγιση είναι να συμβουλευτείτε έναν ειδικό. Θα σας προτείνει ένα συγκεκριμένο πλάνο καθημερινής φροντίδας με συνθέσεις που ταιριάζουν γάντι στις συγκεκριμένες απαιτήσεις της επιδερμίδας σας. Αποφύγετε τις υπερβολές ή τους πειραματισμούς, όσο δελεαστικές κι αν είναι οι υποσχέσεις τους.

Δείτε περισσότερα στην κατηγορία

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Οποιοδήποτε περιεχόμενο αναδημοσιεύουμε (κείμενα, εικόνες ή βίντεο) από το διαδίκτυο συνοδεύεται πάντοτε από ένδειξη της πηγής του και link προς αυτήν. Αν ωστόσο ως δημιουργός θίγεστε από την παρούσα χρήση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Επισημαίνουμε ότι οι απόψεις του Montelaki.gr μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Το Montelaki.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, καθώς αυτά απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν το Montelaki.gr και τους διαχειριστές τους καθ’ οιονδήποτε τρόπο.

%d bloggers like this: