Τα βουνά της Πολωνίας είναι πανέμορφα όλες τις εποχές του χρόνου, αλλά όπως επισημαίνει και η φωτογράφος «ο χειμώνας εδώ έχει άλλη μαγεία!»… Η Karol Nienartowicz είναι γέννημα-θρέμμα Πολωνέζα και η επαρχία υπήρξε πάντα τόπος έμπνευσης και δημιουργίας για εκείνη.

Μεγάλη της αγάπη τα βουνά της χώρας της που παίρνουν διάφορα χρώματα όλες τις εποχές του χρόνου, λειτουργώντας τρόπον τινά ως πίνακες ζωγραφικής. Ο χειμώνας, όμως, την κερδίζει πάντα με τα τοπία του, έτσι όπως οι πλαγιές καλύπτονται από χιόνι, ο πάγος σταματά στα κλαδιά των δέντρων, οι καλύβες φωτίζονται τη νύχτα στον λευκό ορίζοντα…

Μερικές τέτοιες εικόνες απαθανάτισε στην κάμερά της και μας παρουσιάζει τον μαγευτικό χειμώνα στις πολωνικές οροσειρές.

Δείτε περισσότερα στην κατηγορία

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Οποιοδήποτε περιεχόμενο αναδημοσιεύουμε (κείμενα, εικόνες ή βίντεο) από το διαδίκτυο συνοδεύεται πάντοτε από ένδειξη της πηγής του και link προς αυτήν. Αν ωστόσο ως δημιουργός θίγεστε από την παρούσα χρήση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Επισημαίνουμε ότι οι απόψεις του Montelaki.gr μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Το Montelaki.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, καθώς αυτά απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν το Montelaki.gr και τους διαχειριστές τους καθ’ οιονδήποτε τρόπο.