Τι είναι το πιο ενοχλητικό πράγμα στα μαλλιά σου; Ναι, η ψαλίδα!

Ξέρεις γιατί την αποκτάς; Πώς να την αντιμετωπίσεις; Σου έχουμε τις λύσεις για να ξενοιάσεις και να μην καταστρέφεις τα χτενίσματα σου.

Σπρέι κατά της θερμότητας

Είναι το πιο συνηθισμένο λάθος που μπορείς να κάνεις. Μετά το σεσουάρ ή το ψαλίδι, οι τρίχες παθαίνουν βλάβη με τόσο υψηλή θερμοκρασία. Πρέπει πάντα μετά το στέγνωμα ή το ίσιωμα να τα ψεκάζεις με το ειδικό σπρέι.

Πιάνεις τα μαλλιά σου ενώ είναι βρεγμένα

Η αλογοουρά ή μια κοτσίδα με τα μαλλιά βρεγμένα έχουν σαν αποτέλεσμα η τρίχα να σπάει.

Συχνό βάψιμο

Το να βάφεις τα μαλλιά σου διαρκώς, προκαλεί ένα σοκ στην τρίχα. Αν έχεις βαρεθεί το χρώμα που έχεις στα μαλλιά, προσπάθησε να μένεις μόνο στη ρίζα και όχι στο υπόλοιπο κεφάλι.

Δεν βουρτσίζεις σωστά

Αυτό σημαίνει πως και η βούρτσα δεν είναι σωστή αλλά και ο τρόπος. Υπάρχουν ειδικές χτένες στα καταστήματα κατά της ψαλίδας ενώ πρέπει να χτενίζεις προς τα κάτω.

Αποφεύγεις το κομμωτήριοmontelaki.gr

Είναι σαν τον οδοντίατρο: Η πρόληψη σώζει. Αν φοβάσαι πως θα κόψεις αρκετά τα μαλλιά σου να σε ενημερώσουμε πως στα σημεία που υπάρχει η ψαλίδα, τα μαλλιά είναι νεκρά. Οπότε να πηγαίνεις συχνά για καθάρισμα της ψαλίδας.

Ξεχνάς το conditioner

Το αφήσαμε τελευταίο γιατί είναι και το πολύ σημαντικό. Θα δώσει πάρα πολύ δύναμη στην τρίχα σου. Δεν πρέπει να το ξεχνάς, γιατί θρέφει την τρίχα. Πρόσεχε όμως, μην περάσεις στην άλλη άκρη και το χρησιμοποιείς καθημερινά γιατί θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα.

Δείτε περισσότερα στην κατηγορία

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Οποιοδήποτε περιεχόμενο αναδημοσιεύουμε (κείμενα, εικόνες ή βίντεο) από το διαδίκτυο συνοδεύεται πάντοτε από ένδειξη της πηγής του και link προς αυτήν. Αν ωστόσο ως δημιουργός θίγεστε από την παρούσα χρήση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Επισημαίνουμε ότι οι απόψεις του Montelaki.gr μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Το Montelaki.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, καθώς αυτά απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν το Montelaki.gr και τους διαχειριστές τους καθ’ οιονδήποτε τρόπο.