Παντρεύτηκα πριν 10 χρόνια έναν πολύ πλούσιο άντρα. Ήμουν μια γυναίκα πολύ ελκυστική και όπως ξέρετε αυτό αποτελεί διαβατήριο για να μπορείς να κάνεις ένα γάμο με έναν ευκατάστατο άντρα.

Προσπάθησα να τον αγαπήσω γιατί μου φερόταν καλά, ήταν προστατευτικός και βέβαια μού παρείχε μια πολύ άνετη ζωή, με ταξίδια, ρούχα, κοσμήματα και όσες ανέσεις με έκαναν ευτυχισμένη.

Λίγους μήνες πριν σάς γράψω αποφάσισα να σπάσω τα δεσμά του γάμου αυτού. Απαρνήθηκα τον πλούσιο γάμο μου γιατί ζούσα  σε μια χρυσή φυλακή.

Ο άντρας μου με αγαπούσε πολύ και με έβλεπε ως όαση στη ζωή του. Είμαι όπως είπα και στην αρχή μια όμορφη γυναίκα, έξυπνη και με καλές σπουδές. Όμως, δεν ήμουν ευκατάστατη.

Έτσι όταν παρουσιάστηκε στη ζωή μου η δυνατότητα να ζήσω πλουσιοπάροχα, άδραξα την ευκαιρία.

Το να απαρνηθώ το γάμο αυτό και να φύγω, δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση. Έχω3 παιδιά με τον άνθρωπο αυτόν και όπως είπα με αγαπούσε και με σεβόταν πολύ.

Δεν σάς είπα επίσης πως δεν έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας καθότι με περνάει μόλις 7 χρόνια.

Ξέρω πως ακούγεται τρελό να εγκαταλείπεις ένα γάμο επειδή εσύ νιώθεις να πνίγεσαι επειδή ζεις σε μια χρυσή φυλακή.

Οποιαδήποτε άλλη γυναίκα, θα ήταν ευγνώμων αν ήταν στη θέση μου.

Τα παιδιά μου σε ιδιωτικό σχολείο, εγώ με τη βοήθεια μιας οικιακής βοηθού , ρούχα, κοσμήματα, ακριβές έξοδοι… ό,τι ονειρεύεται κάθε γυναίκα δηλαδή.

Παρέλειψα να σάς πω πως ο άντρας μου δεν ήθελε να δουλέψω και ήθελε πάντα να με βλέπει όμορφη γλυκιά και πάντα διαθέσιμη. Αυτοί ήταν οι όροι του.…με αντάλλαγμα το χρυσό κλουβί…

Δείτε περισσότερα στην κατηγορία

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Οποιοδήποτε περιεχόμενο αναδημοσιεύουμε (κείμενα, εικόνες ή βίντεο) από το διαδίκτυο συνοδεύεται πάντοτε από ένδειξη της πηγής του και link προς αυτήν. Αν ωστόσο ως δημιουργός θίγεστε από την παρούσα χρήση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Επισημαίνουμε ότι οι απόψεις του Montelaki.gr μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Το Montelaki.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, καθώς αυτά απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν το Montelaki.gr και τους διαχειριστές τους καθ’ οιονδήποτε τρόπο.