Ένας οικονομικός τρόπος να ανανεώσετε το μπάνιο σας και να του δώσετε έναν αέρα μοντέρνο που να θυμίζει spa είναι να προσθέσετε φυτά εσωτερικού χώρου.

Αν έχετε παράθυρο που βλέπει σε φως μπορείτε να βάλετε ένα από τα πολύ δημοφιλή φυτά που οι διακοσμητές προτείνουν  για το μπάνιο όπως τα μπαμπού, οι ορχιδέες, οι καλαθέες, οι φτέρες, ο πόθος και τα παχύφυτα.

Αν δεν έχετε παράθυρο μπορείτε να βρείτε συνθετικά φυτά που να είναι πιστά αντίγραφα των αληθινών και θα δώσουν ένα παρεμφερές στιλ.μπάνιο

Στην περίπτωση των αληθινών φυτών που αποτελεί και την ιδεώδη λύση τα οφέλη που θα έχετε είναι 3 και είναι σημαντικά για την υγεία μας.

Το νερό που πέφτει κατά την διάρκεια του ντους αλλά και οι υδρατμοί που δημιουργούνται, βοηθούν στο να “ποτίζονται” αυτόματα και κατά συνέπεια να διατηρούνται ζωντανά για πολύ καιρό.μπάνιο

Απορροφούν την υγρασία που υπάρχει στο μπάνιο και μειώνουν την εμφάνιση βακτηρίων

– Καθαρίζουν τον αέρα του μπάνιου.

-Ενισχύουν τα επίπεδα της ευτυχίας, την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητα, καθώς και τη μείωση του στρες.μπάνιο

Η zen διακόσμηση μπάνιου επιβάλει φυσικά υλικά. Βότσαλα μέσα στο νεροχύτη γυάλινα βάζα με άμμο και και κεριά, καθώς και φυτά θα απογειώσουν όλο το ύφος του μπάνιου.

Τέλος, αρωματικά στικς κεριά ακόμη και δίπλα στην μπανιέρα και ένα χαλί από φυσικά υλικά όπως το μπαμπού θα δημιουργήσουν μια μοναδική ατμόσφαιρα.μπάνιο

Δείτε περισσότερα στην κατηγορία

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Οποιοδήποτε περιεχόμενο αναδημοσιεύουμε (κείμενα, εικόνες ή βίντεο) από το διαδίκτυο συνοδεύεται πάντοτε από ένδειξη της πηγής του και link προς αυτήν. Αν ωστόσο ως δημιουργός θίγεστε από την παρούσα χρήση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Επισημαίνουμε ότι οι απόψεις του Montelaki.gr μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Το Montelaki.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, καθώς αυτά απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν το Montelaki.gr και τους διαχειριστές τους καθ’ οιονδήποτε τρόπο.