Έρωτας και σεξ…υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε αυτές τις λέξεις??

Σίγουρα υπάρχει, μπορεί κανείς να την πει μικρή αλλά στην πραγματικότητα έχει μεγάλη διαφορά, διότι ακόμα και με το άκουσμα των λέξεων αυτών μπορείς να καταλάβεις ότι δεν είναι ίδια πράγματα! Είναι μεν ίδια η πράξη αλλά γίνεται με διαφορετικό συναίσθημα!

– Έρωτας είναι όταν το κάνεις με αυτόν που αγαπάς πραγματικά και υπάρχουν βαθιά συναισθήματα εκείνη την στιγμή.

Το κάνεις για να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφο σου και επειδή πραγματικά το νιώθεις εκείνη την στιγμή, νιώθεις ότι τον θέλεις πιο πολύ από κάθε τι που υπάρχει. Θέλει το χρόνο του για να γίνει και συνήθως υπάρχει από την αρχή μιας σχέσης! Διότι κάθε σχέση που ξεκινάει με τον έρωτα, στο τέλος καταλήγει στο σεξ ή πάει κατευθείαν στο σεξ (πάντως η κατάληξη είναι πάντα η ίδια) ..

Με λίγα λόγια στην αρχή μιας σχέσης (που υπάρχει ο έρωτας) πριν πάτε στο ψητό, φιλιέστε, χαϊδεύεστε αργά σε όλο το σώμα μας, βγάζετε σιγά σιγά τα ρούχα σας…και έτσι κυλάει όλο το θέμα. Ο έρωτας είναι και υπάρχει μέχρι να ανέβει η αδρεναλίνη μεταξύ σας και να φύγουν οι “¨ντροπές” !!Λίγοι είναι αυτοί που κάνουν έρωτα πραγματικό και όσοι το κάνουν νιώθουν πλήρης ευχαρίστηση, διότι και μετά την συνουσία νιώθουν πραγματικά ωραία που το κάνανε και σίγουρα δεν το μετανιώνουν.

Αυτό συμβαίνει γιατί στο σεξ τα πράγματα μερικές φορές δε πάνε όπως τα περίμενες, ενώ στον έρωτα είσαι πάντα σίγουρη ότι θα ναι το καλύτερο εφόσον γίνεται με το άτομο που το νιώθεις κοντά σου και το αγαπάς!!

– Σεξ απ’ την άλλη είναι απλά μια σωματική ευχαρίστηση που γίνεται με διάφορους τρόπους και μπορεί να συμβεί με τον οποιοδήποτε…ακόμα και με την σχέση σου.

Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι το πάθος έχει τελειώσει μεταξύ σας (αν ήταν έτσι δε θα κάνατε εξαρχής τίποτα),  έτσι και αλλιώς δε μπορείς να κάνεις μόνο έρωτα με τον άνθρωπο  σου, το σεξ έχει και αυτό κάποιο ενδιαφέρον.

Μερικές γυναίκες το θεωρούν κακό και λένε ότι είναι μόνο για τις τσ…λες.., αυτό όμως δεν είναι σωστό γιατί στην πραγματικότητα και ο έρωτας σεξ είναι, απλά με περισσότερα συναισθήματα μέσα και όχι τόση “αγριάδα” !!Αν όμως γίνεται με κάποιο που δε γνωρίζεις κα τόσο καλά (όπως το one night stand για παράδειγμα)….τότε λέγεται σίγουρα σεξ και γίνεται καθαρά για σεξουαλική ικανοποίηση και δεν υπάρχει το βαθύ συναίσθημα τύπου «Τώρα που ολοκληρώσαμε αγαπιόμαστε πιο πολύ κ.ά.» Μπορείς να το μετανιώσεις κιόλας αν κάνεις μόνο ένα απλό σεξ με κάποιον που δε αγαπάς ή δε ξέρεις καν …γιατί θα σκέφτεσαι τι έγινε τώρα? Τι κατάλαβα??

– Οι γυναίκες θέλουν επίσης να τους λέει το αγόρι τους. «Πάμε να κάνουμε έρωτα μωρό μου?».. παρά….«Θέλεις να πάμε να πηδηχτούμε??»…γιατί η λέξη έρωτας ακούγεται πιο ρομαντική στο αυτί κάποιου, παρόλο που στην πράξη είναι το ίδιο πράγμα..

Το μόνο που αλλάζει καμιά φορά είναι να τα συναισθήματα και το πως ακούγεται στους άλλους!!!!Εσείς τι νομίζετε???

Neofitos

Δείτε περισσότερα στην κατηγορία

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Οποιοδήποτε περιεχόμενο αναδημοσιεύουμε (κείμενα, εικόνες ή βίντεο) από το διαδίκτυο συνοδεύεται πάντοτε από ένδειξη της πηγής του και link προς αυτήν. Αν ωστόσο ως δημιουργός θίγεστε από την παρούσα χρήση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Επισημαίνουμε ότι οι απόψεις του Montelaki.gr μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Το Montelaki.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, καθώς αυτά απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν το Montelaki.gr και τους διαχειριστές τους καθ’ οιονδήποτε τρόπο.