Αναρωτιέσαι μήπως ο σύντροφός σου είναι ακατάλληλος για σχέση; Θες να μάθεις ποια είναι τα χαρακτηριστικά αυτά που κάνουν έναν άντρα ακατάλληλο για σχέση; Τότε αυτό που έχεις να κάνεις είναι να διαβάσεις το άρθρο μας και να μάθεις τα πάντα σχετικά με τις απορίες σου!

 

Ακατάλληλος για σχέση: Τι ακριβώς σημαίνει;

Ακατάλληλος για σχέση θεωρείται ένας άντρας ο οποίος συνδυάζει μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα αναφέρουμε στην συνέχεια, τα οποία τον κάνουν να μην μπορεί να κάνει σχέση μαζί μας ή ακόμα και αν καταφέρουμε να συνάψουμε μια ερωτική σχέση με εκείνον η σχέση δεν θα οδηγήσει πουθενά και θα οδηγηθεί σε καταστροφή. Με λίγα λόγια στις περισσότερες περιπτώσεις αν ένας άντρας είναι ακατάλληλος για σχέση η σχέση σας είναι καταδικασμένη από την αρχή. Βέβαια μην ξεχνάς ότι πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις, για αυτό ποτέ μην τα παρατάς.

Ακατάλληλος για σχέση: Ποια είναι τα χαρακτηριστικά – παραδείγματα αντρών ακατάλληλων για σχέση

1.Ο παντρεμένος:

Αν έχεις συνάψει ερωτική σχέση με ένα παντρεμένο τότε τα πράγματα είναι δύσκολά καθώς οι πιθανότητες του να προχωρήσει η σχέση σας είναι μάλλον εναντίον σου (έτσι τουλάχιστον είθισται να συμβαίνει τις περισσότερες φορές). Ο παντρεμένος άντρας, δεν θα αφιερώνει ποτέ τον χρόνο που θες για την σχέση σας, θα σε παραμελεί καθώς θα νοιάζεται περισσότερο για την γυναίκα του και για την οικογένεια του. Η συγκεκριμένη σχέση σας θα παραμείνει κρυμμένη από τον κόσμο, και παρόλο τα θετικά που μπορεί να έχει είναι καταδικασμένη να μην οδηγήσει πουθενά. Επιπλέον ένας άντρας που είναι παντρεμένος αν αποφασίσει να έχει σχέση ταυτόχρονα με μια άλλη γυναίκα, τότε αυτό δεν συμβεί γιατί του αρέσεις αλλά γιατί ψάχνει να βρει κάτι που η γυναίκα του δεν έχει. Η συμβουλή μας είναι να αποφύγεις μια τέτοια σχέση όσο το δυνατόν περισσότερο και όσο και να σου αρέσει ο παντρεμένος να ψάξεις για κάποιον άλλον που δεν θα είναι ακατάλληλος για σχέση.

2.Αυτός που δεν νοιάζεται για εσένα:

Μια άλλη περίπτωση ενός άντρα ακατάλληλου για σχέση είναι αυτός που δεν νοιάζεται καθόλου για εσένα. Ο συγκεκριμένος άντρας όσο καιρό και να είστε μαζί, δεν θα νοιάζεται ποτέ για εσένα, δεν θα σου δίνει την πρέπουσα σημασία τόσο σαν σχέση του όσο και σαν γυναίκα του, θα σε έχει συχνά παραμελημένη και δεν θα περνάτε καλά καθώς θα είσαι συχνά απογοητευμένη με την συμπεριφορά του. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί ο σύντροφός σου να μην νοιάζεται για εσένα αλλά αυτό εξαρτάται από την εκάστοτε περίπτωση.

3.Ο άντρας γυναικάς:

Ο συγκεκριμένος άντρας είναι αυτός που έχει πάρα πολλές φίλες, συναναστρέφεται με πολλές γυναίκες, και παινεύεται για τις σχέσεις του και τις κατακτήσεις του. Ο άντρας γυναικάς είναι ακατάλληλος για σχέση καθώς δεν θα χάνει την ευκαιρία να θαυμάζει άλλες γυναίκες, να τις φλερτάρει (είτε το προχωράει είτε όχι), να βγαίνει με εκείνες και ίσως να σε απατήσει με μια από αυτές μόνο και μόνο για να τις προσθέσει στην λίστα με τις επιτυχίες του. Μια τέτοια περίπτωση άντρα είναι ανεπιθύμητη από όλο τον γυναικείο πληθυσμό καθώς η πιθανότητα του να συνάψετε μια σωστή και επιτυχημένη ερωτική σχέση τείνει στο μηδέν, καθώς μια τέτοια συνήθεια είναι πολύ δύσκολο να κοπεί εκτός και αν ο συγκεκριμένος άντρας αποφάσισε να ωριμάσει και να ψάξει το έτερον του ήμισυ. Μπορείς όμως να είσαι σίγουρη ότι δεν θα κάνει και με εσένα τα ίδια, και ότι δεν θα σε αφήσει για κάποια άλλη ή ότι δεν θα βλέπει κάποια άλλη ενώ είστε μαζί και ότι θα έχει μάτια μόνο για εσένα; Η επιλογή αυτή είναι δική σου καθώς εσύ αποφασίζεις αν θες να το ρισκάρεις ή όχι.

4.Ο μαμάκιας:

Μήπως βλέπεις ότι ο σύντροφός σου ότι μιλάει συνέχεια με την μητέρα του, την υπακούει περισσότερο από ότι εσένα; Αν ναι τότε ο σύντροφός σου είναι ακατάλληλος για σχέση καθώς ανήκει στην κατηγορία του μαμάκια άντρα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο άντρας αυτό θα δίνει προτεραιότητα στην μητέρα του, θα είναι αρκετά άβουλος, θα αφήνει την μητέρα του να ανακατεύεται και να επηρεάζει την σχέση σας. Η περίπτωση αυτή είναι εξίσου δύσκολη καθώς εσύ θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις την θέση σου εξαρχής και να του αναφέρεις τι σε ενοχλεί. Μιας και μια τέτοια σχέση γιού μητέρας δεν είναι φυσιολογική καλό θα ήταν να του τονίσεις τα αρνητικά που υπάρχουν και να τον βοηθήσεις ανοίγοντάς του τα μάτια.

5.Ο αφοσιωμένος στην δουλειά άντρας:

Μήπως ο σύντροφός σου λείπει όλη την ημέρα από το σπίτι για να δουλεύει; Μήπως ακόμα και όταν γυρνάει σπίτι σου δίνει απειροελάχιστη σημασία και συνεχίζει να δουλεύει; Μήπως τα σαββατοκύριακα προτιμάει να μένει μέσα για να δουλέψει; Αν ναι τότε ο σύντροφός σου είναι ακατάλληλος για σχέση και ανήκει στην κατηγορία του αφοσιωμένου στην δουλεία. Ο σύντροφός σου δίνει περισσότερη σημασία στην δουλεία του από ότι πρέπει και παραμελεί εσένα. Η συγκεκριμένη κατάσταση δεν είναι φυσιολογική και καλό θα ήταν να μιλήσεις μαζί του και να συζητήσετε για τα προβλήματα που έχεις με την σχέση σας.

6.Ο αυτοκινητάκιας:

Αν ο σύντροφός σου ασχολείται συνεχώς με το αμάξι του, το καθαρίζει μανιωδώς κάθε εβδομάδα, χαλάει όλα του τα λεφτά σε εξαρτήματα για το αμάξι και σε βενζίνες και προτιμάει να αγοράζει προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου αντί να σου πάρει ένα αντίστοιχο δώρο για εσένα, τότε έχεις πέσει στην περίπτωση του αυτοκινητάκια άντρα. Ο συγκεκριμένος άντρας συχνά θα σε παραμελεί για να ασχοληθεί με το αμάξι του, θα σε αφήνει για να βγει με τα παιδία από την διαδικτυακή ομάδα φανατικών οπαδών των μηχανοκίνητων που συμμετέχει και η βόλτες σας θα είναι συχνά σε πίστες αγώνων, σε ωραίες διαδρομές ή στο σπίτι για να δείτε αγώνες φόρμουλας. Ο συγκεκριμένος άντρας μπορεί να σε κάνει να αγανακτήσεις που δίνει περισσότερη σημασία στο αμάξι του από ότι σε εσένα.

7.Ο ανεύθυνος άντρας:

Πρόκειται για τον άντρα που δεν κάνει απολύτως τίποτα, δεν βοηθάει στις δουλείες του σπιτιού, δεν δουλεύει, δεν ασχολείται ούτε με εσένα αλλά ούτε και με τον εαυτό του και γενικά παραμελεί όλες τις ευθύνες του. Ο άντρας αυτός είναι ακατάλληλος για σχέση και για να ζήσετε μαζί καθώς θα σου βγάλει την πίστη, θα σε κάνει να φωνάζεις και να τρέχεις σαν τρελή να μαζέψεις τις τσαπατσουλιές του. Όλοι άντρες δεν είναι και τόσο νοικοκύρηδες αλλά αν βρίσκεται στο άλλο άκρο τότε αργά ή γρήγορα θα αγανακτήσεις.

8.Ο gadgetάκιας:

Ξέρεις ποιον εννοούμε! Αυτόν που έχει κάθε χρόνο καινούριο smartphone (και λογικά υποστηρίζει φανατικά τα i-phone είτε τα Samsung), ενώ δεν παραλείπει να αγοράζει όλων των ειδών τα gadget μόλις κυκλοφορήσουν. Έχει i-pad, tablet, smart watch, ηλεκτρονικό υπολογιστή με πλήθος άλλων μικρο-συσκευών που συνδέονται με αυτόν, καθώς και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς (ή και όχι!) σε gadget. Και θα μας πεις τώρα: «Είναι κακό να έχει τόσα πράγματα της τεχνολογίας για τη σχέση μας;». Και η απάντησή μας είναι κατά κύριο λόγο (όχι βέβαια απολύτως) καταφατική. Διότι, πέραν της κατοχής αυτών των αντικειμένων, αυτό που τον κάνει να είναι ακατάλληλος για σχέση είναι ο πολύς χρόνος που λογικά θα αφιερώνει ενασχολούμενος μαζί τους, το έντονο ενδιαφέρον που θα δείχνει για κάθε νέο τεχνολογικό επίτευγμα, καθώς και πιο απτά /καθημερινά πράγματα όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι σε κάθε συζήτησή του δε θα παραλείπει να μιλάει για το νέο κινητό που κυκλοφόρησε στην αγορά ή το καινούριο gadget που ο ίδιος αγόρασε. Άσε που θα σπαταλάει εκατοντάδες ευρώ για να αποκτά τέτοιου είδους αντικείμενα! Μπορείς εσύ να το αποδεχθείς αυτό στη σχέση σου;

Δείτε περισσότερα στην κατηγορία

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Οποιοδήποτε περιεχόμενο αναδημοσιεύουμε (κείμενα, εικόνες ή βίντεο) από το διαδίκτυο συνοδεύεται πάντοτε από ένδειξη της πηγής του και link προς αυτήν. Αν ωστόσο ως δημιουργός θίγεστε από την παρούσα χρήση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Επισημαίνουμε ότι οι απόψεις του Montelaki.gr μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Το Montelaki.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, καθώς αυτά απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν το Montelaki.gr και τους διαχειριστές τους καθ’ οιονδήποτε τρόπο.