Ποιος είπε πως ένα pixie – αγορέ κούρεμα δεν σας δίνει επιλογές χτενισμάτων; Αυτό δεν ισχύει! Έχοντας κουρέψει τα μαλλιά σας ακόμη και σε ένα τόσο κοντό μήκος, μπορείτε να βρείτε πολλές παραλλαγές για να τα χτενίσετε.

Δοκιμάστε λοιπόν να κάνετε διαφορετικά styling στα pixie ή αγορίστικα μαλλιά σας, δημιουργώντας άλλοτε ροκ εμφανίσεις και άλλοτε πιο chic χτενίσματα, ιδανικά ακόμη και για επίσημες εμφανίσεις. Χτενίστε τα κοντά μαλλιά σας με πολλούς τρόπους ή στολίστε τα με αξεσουάρ, όπως κορδέλες, μπαρέτες, κοκαλάκια κλπ.

Ακολουθεί μια φωτογραφική συλλογή με 30 υπέροχες προτάσεις για να χτενίσετε τα pixie ή αγορίστικα μαλλιά, αλλά πρώτα ας δούμε κάποιες ιδέες για το styling τους.

Πως να χτενίσετε τα κοντά, pixie ή αγορίστικα μαλλιά

Μπορεί το μήκος των αγορέ μαλλιών να είναι πολύ κοντό σε όλο τους το εύρος ή να έχουν μακριά φράντζα. Όποιο pixie κούρεμα όμως κι αν επιλέξετε, μπορείτε να το χτενίσετε με πολλούς τρόπους.

Αν το αφήσετε κάτω μπορείτε να το διατηρήσετε ίσιο, να κάντε πλάγια χωρίστρα ή να ρίξετε την φράντζα ανέμελα στο πρόσωπο, καλύπτοντας μέρος του μετώπου, αλλά και των ματιών. Επίσης, μπορείτε να τα κάνετε καρφάκια, μοϊκάνα ή επιμελώς ανέμελα και ανακατεμένα μαλλιά χωρίς συγκεκριμένη φορά. Επίσης, πολύ ενδιαφέρον τρόπος styling για ένα Pixie κούρεμα είναι και το wet look με όλα τα μαλλιά τραβηγμένα προς τα πίσω.

Αν ωστόσο το μήκος των μαλλιών του αγορίστικου hairstyle σας το επιτρέπει μπορείτε να κάνετε μικρές πλεξούδες τόσο στην κορυφή, όσο και στα πλάγια του κεφαλιού. Το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα πιο μακρύ κούρεμα. Δοκιμάστε το και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Τέλος, τα αξεσουάρ μαλλιών μπορούν να απογειώσουν ένα αγορέ χτένισμα και να το κάνουν πολύ πιο θηλυκό. Αν μάλιστα διαθέτουν στρας, swarovski ή glitter μετατρέπουν το χτένισμα σας αυτόματα σε κάτι πιο επίσημο για να το συνδυάσετε με ένα βραδινό φόρεμα.

Προτάσεις styling για κοντά αγορέ μαλλιά:

Διάσημες του Hollywood, της μουσικής σκηνής, αλλά και γενικότερα γυναίκες από όλον τον κόσμο έχουν τολμήσει να ακολουθήσουν αυτή την τάση στα γυναικεία κουρέματα. Δείτε τις προτάσεις styling που ακολουθούν και πάρτε ιδέες!

Δείτε περισσότερα στην κατηγορία

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Οποιοδήποτε περιεχόμενο αναδημοσιεύουμε (κείμενα, εικόνες ή βίντεο) από το διαδίκτυο συνοδεύεται πάντοτε από ένδειξη της πηγής του και link προς αυτήν. Αν ωστόσο ως δημιουργός θίγεστε από την παρούσα χρήση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Επισημαίνουμε ότι οι απόψεις του Montelaki.gr μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Το Montelaki.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, καθώς αυτά απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν το Montelaki.gr και τους διαχειριστές τους καθ’ οιονδήποτε τρόπο.