Την γυμναστική μπορεί να την βαριέσαι πολύ κάποιες φορές και είναι λογικό! Αλλά υπάρχουν πολλές εναλλακτικές που μπορείς να δοκιμάσεις αν δεν είσαι φαν του τζόκινγκ ή δεν σου αρέσουν τα βαράκια. Για αυτό θα σου προτείνω από αυτές τρεις νέες γυμναστικές να αρχίσεις το 2018!

Εξάλλου κάθε μορφή άσκησης σου προσφέρει θετικά και βοηθά τον οργανισμό σου ψυχικά και σωματικά! Οπότε είναι μία ευκαιρία να ανανεωθείς, να ξεκουνηθείς λίγο από το σπίτι, να χαλαρώσεις και γιατί όχι να γνωρίσεις νέους ανθρώπους.

Με τις παρακάτω μορφές γυμναστικής θα φτιάξεις καλλίγραμμο κορμί, θα ενδυναμωθείς, θα αδυνατίσεις, θα σφίξεις και θα είσαι fit!

Ασκήσεις γυμναστικής!

1. Γιόγκα

Τα τελευταία χρόνια ανθεί και την προτιμούν πολλοί. Από προσωπική εμπειρία στην συνιστώ ανεπιφύλακτα!Και εγώ στην αρχή γελούσα με την στάση ” Βούδα”, τα χεράκια ψηλά και το γνωστό ” ωμ” αλλά να που λειτουργεί.

Ίσως στην πράξη αποφεύγεις το τελευταίο, αλλά χαλαρωτική μουσική, οι ασκήσεις αναπνοής και ο σωστός δάσκαλος θα σε κάνουν άλλο άνθρωπο.

Ενδείκνυται και για την αντιμετώπιση του άγχους. Και δεν χρειάζεται από την πρώτη μέρα να κάνεις κάποια απότομη τούμπα. Σιγά σιγά όλα.

2. Πιλάτες

Θα το βρεις σε κάθε γυμναστήριο και θα το λατρέψεις και συ σίγουρα. Είναι και η αγαπημένη γυμναστική των διάσημων.

Θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την σωματική σου υγεία, δίνεται έμφαση σε διατάσεις και στην άσκηση των μυών σου.Θέλει συγκέντρωση και με το νου σου, αλλά αν σου αρέσει από την αρχή θα δεις ότι καλώς το ξεκίνησες!

3. Εναέρια ακροβατικά πανιά

Έχει κερδίσει πολύ κόσμο τελευταία καθώς είναι κάτι πρωτότυπο και έξω από τα συνηθισμένα.Στην αρχή μη φοβηθείς, θα αρχίσεις από τα βασικά και με μία φορά την βδομάδα θα είσαι κομπλέ.

Έτσι σιγά σιγά θα δεις θεαματικά αποτελέσματα και θα κάνεις και ανάποδες τούμπες και ψηλά θα φτάνεις.Φαντάσου που θα φτάσει η αδρεναλίνη σου! Τέλος και εδώ γυμνάζεις σώμα, νου, πνεύμα.

Δείτε περισσότερα στην κατηγορία

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Οποιοδήποτε περιεχόμενο αναδημοσιεύουμε (κείμενα, εικόνες ή βίντεο) από το διαδίκτυο συνοδεύεται πάντοτε από ένδειξη της πηγής του και link προς αυτήν. Αν ωστόσο ως δημιουργός θίγεστε από την παρούσα χρήση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Επισημαίνουμε ότι οι απόψεις του Montelaki.gr μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Το Montelaki.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, καθώς αυτά απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν το Montelaki.gr και τους διαχειριστές τους καθ’ οιονδήποτε τρόπο.