Το καστανό χρώμα στα μαλλιά αποτελεί ένα κλασσικό χρώμα βαφής για όλες τις γυναίκες. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές διαφορετικές αποχρώσεις καστανού και μελαχρινού που μπορείτε να δοκιμάσετε μόνες τους ή σε συνδυασμό με άλλες.

Το σοκολατί, το mahogany, το chestnut και το coffee είναι μόλις μερικές από τις υπέροχες αποχρώσεις μαλλιών για μελαχρινές και καστανές. Στη συνέχεια, το συγκεκριμένο άρθρο θα βοηθήσει να βρείτε την ιδανική για τον τόνο του δέρματος σας.

Μπορείτε αν θέλετε να κάνετε ένα μονόχρωμο βάψιμο μαλλιών για μελαχρινές είτε να δημιουργήστε υπέροχα balayage, ανταύγειες ή ombre looks χρησιμοποιώντας περισσότερες από μία καστανές αποχρώσεις. Όπως επίσης, μπορείτε να συνδυάσετε το καστανό με ξανθό, χάλκινο, κόκκινο, ροζ κλπ.

20 υπέροχες αποχρώσεις μαλλιών για μελαχρινές και καστανές:

Πέρα από το κλασσικό καστανό και μελαχρινό χρώμα στα μαλλιά υπάρχουν αμέτρητες αποχρώσεις που μπορείτε να συνδυάσετε. Επιλέξτε λοιπόν τις βαφές που θέλετε και δημιουργήστε εκπληκτικά χρώματα στα μαλλιά σας. Ακολουθούν 20 ενδιαφέρουσες προτάσεις:

Glossy Chocolate Balayagemontelaki.gr

Μια υπέροχη απόχρωση μαλλιών με πλούσιο και λαμπερό σοκολατί balayage σε σκούρα mahogany βάση.

Golden Blonde ανταύγειες σε Chestnut καστανά μαλλιάmontelaki.gr

Προσθέτοντας μερικές χρυσές – ξανθές ανταύγειες στα μονόχρωμα σκούρα καστανά μαλλιά, μπορείτε να τους χαρίσετε λίγο φως χωρίς να τα ανοίξετε πολύ. Αυτή είναι μια από τις ενδιαφέρουσες αποχρώσεις μαλλιών για μελαχρινές και καστανές.

Deep Auburn Brownmontelaki.gr

Η απόχρωση του auburn είναι κάτι μεταξύ καστανού και κόκκινου. Ίσως ο καλύτερος τρόπος για να περιγράψετε αυτό το χρώμα να είναι πλούσια καστανή απόχρωση με κόκκινους υποτόνους. Η συγκεκριμένη επιλογή βαφής μαλλιών μπορεί να προσθέσει βάθος και την ψευδαίσθηση του όγκου στα μαλλιά.

Light Brown Ombremontelaki.gr

Ανοίξτε το καστανό χρώμα των μαλλιών σας με ένα ombre look που ξεκινάει από μια σκούρα σοκολατί βαφή στις ρίζες και καταλήγει σε ένα ανοιχτόχρωμο χρυσοκάστανο στο τελείωμα. Η συγκεκριμένη απόχρωση χαρίζει μια πιο νεανική εμφάνιση.

Balayage με ροζ χρυσές ανταύγειες σε απαλή καστανή βάσηmontelaki.gr

Οι μεταλλικοί τόνοι αποτελούν μια πολύ ωραία πρόταση για να χαρίσετε φως στα μονότονα κατά τα άλλα μαλλιά. Δοκιμάστε λοιπόν να κάνετε ένα balayage με ροζ χρυσές ανταύγειες σε ένα απαλό καστανό χρώμα μαλλιών.

Καστανό και χάλκινο Ombremontelaki.gr

Ένα ombre με μια ανοιχτόχρωμη απόχρωση σε μια σκούρα καστανή βάση αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για να την τονίσετε. Επιλέξτε λοιπόν ένα θερμό χάλκινο χρώμα βαφής για να βάψετε τα μαλλιά σας από την μέση και κάτω, κάνοντας έτσι αντίθεση με το σκούρο καστανό της ρίζας και του πάνω μέρους.

Dripping Chocolate Brunettemontelaki.gr

Δημιουργήστε υπέροχες αποχρώσεις μαλλιών για μελαχρινές και καστανές συνδυάζοντας διαφορετικούς τόνους του καφέ. Επιλέξτε για παράδειγμα chestnut, mahogany και chocolate brown, αναμείξτε τα και το αποτέλεσμα θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα.

Θερμές μελαχρινές μικρές ανταύγειεςmontelaki.gr

Προσθέτοντας μικρές θερμές μελαχρινές ανταύγειες στο κατά τα άλλα καστανό χρώμα μαλλιών μπορείτε να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ενός χτενίσματος με όγκο.

Walnut καστανά μαλλιά με ξανθές άκρεςmontelaki.gr

Ο συνδυασμός των καστανών μαλλιών με ξανθές άκρες οδηγεί σε ένα μοδάτο και κομψό αποτέλεσμα.

Σκούρα καστανή βάση μαλλιών και ανταύγειες από σοκολατί απόχρωσηmontelaki.gr

Το σοκολατί βρίσκεται στην κορυφή των καστανών αποχρώσεων στα μαλλιά. Δοκιμάστε λοιπόν να κάνετε μια σκούρα καστανή βάση και να προσθέσετε σοκολατί ανταύγειες.

Cinnamon Sombremontelaki.gr

Το sombre look είναι στην ουσία η απαλή εκδοχή του ombre και μπορεί να δημιουργήσει εκπληκτικές αποχρώσεις μαλλιών για μελαχρινές και καστανές. Συνδυάστε λοιπόν το υπέροχο καφέ της κανέλας στις άκρες των μαλλιών σας με μια σκούρα καστανή βαφή στο χρώμα του καφέ στις ρίζες.

Tawny Brownmontelaki.gr

Το Tawny Brown είναι μια μεσαία απόχρωση του καστανού με ροδακινί υποτόνους που δημιουργεί ένα εκπληκτικό φυσικό αποτέλεσμα στα μαλλιά.

Sandy Brown Ombremontelaki.gr

Όταν το ombre look στα μαλλιά είναι πετυχημένο δεν υπάρχει σαφής διαχωρισμός μεταξύ των δυο βαφών που χρησιμοποιούνται. Η μετάβαση από το ένα χρώμα στο άλλο είναι πολύ φυσική και ανεπαίσθητη. Στην προκειμένη περίπτωση έχει συνδυαστεί μια βαφή σκούρου καστανού chestnut στις ρίζες και sandy brown στις άκρες, δημιουργώντας ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ombre καστανά μαλλιά με σκούρες ρίζες και ανοιχτόχρωμες άκρεςmontelaki.gr

Σε περίπτωση που δεν έχετε αποφασίσει αν θέλετε να ανοίξετε το χρώμα των μαλλιών σας ή όχι, αυτή είναι μια από τις αποχρώσεις μαλλιών για μελαχρινές και καστανές που θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε. Πρόκειται για μια μετάβαση από σκουρόχρωμο στις ρίζες σε πιο ανοιχτό καστανό χρώμα στις άκρες.

Spicy Chocolate Brownmontelaki.gr

Δημιουργήστε ένα balayage look με τόνους ginger σε μια σκούρα σοκολατί βάση μαλλιών. Πρόκειται για μια εκπληκτική απόχρωση καστανού που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Μελαχρινή απόχρωση μαλλιών με bronze τόνουςmontelaki.gr

Η Bronze Toned Brunette απόχρωση είναι στην ουσία μια βαφή μαλλιών σε χρώμα mahogany με bronze υποτόνους. Το αποτέλεσμα της εφαρμογής αυτού του χρώματος είναι μια από τις εντυπωσιακές ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις μαλλιών για μελαχρινές και καστανές. Δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε.

Μελαχρινή με καστανές υποτονούςmontelaki.gr

Ένα υπέροχο και γλυκό χρώμα στα μαλλιά με βάση την απόχρωση chestnut mane και μερικούς υποτόνους auburn (καστανού – κόκκινου).

Ανοιχτόχρωμο καστανόmontelaki.gr

Αν ταλαντεύστε ανάμεσα στο ξανθό και το μελαχρινό, τότε η απόχρωση αυτή θα σας βγάλει από το δίλημμα. Πρόκειται για μια καστανή ανοιχτόχρωμη απόχρωση με δόσεις χρυσού.

Chestnut balayagemontelaki.gr

Ένα φανταστικό look με μια σκούρα καστανή βάση σε απόχρωση chestnut και ανοιχτόχρωμο balayage που δημιουργεί φωτεινές άκρες. Πρόκειται για ένα φυσικό και κομψό χρώμα στα μαλλιά.

Κοκκινωπά καστανά μαλλιάmontelaki.gr

Ένα θερμό και όμορφο χρώμα στα μαλλιά σε καστανοκόκκινη απόχρωση που θα απογειώσει την εμφάνιση σας.

Καστανό ombre που ξεκινάει από ψηλάmontelaki.grΣυνήθως το ombre look ξεκινάει από πιο χαμηλά, αλλά στην προκειμένη περίπτωση έχουμε ένα ζεστό και σκούρο καστανό με μαύρες ρίζες που είναι πολύ εντυπωσιακό.

Δείτε περισσότερα στην κατηγορία

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Οποιοδήποτε περιεχόμενο αναδημοσιεύουμε (κείμενα, εικόνες ή βίντεο) από το διαδίκτυο συνοδεύεται πάντοτε από ένδειξη της πηγής του και link προς αυτήν. Αν ωστόσο ως δημιουργός θίγεστε από την παρούσα χρήση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Επισημαίνουμε ότι οι απόψεις του Montelaki.gr μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Το Montelaki.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, καθώς αυτά απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν το Montelaki.gr και τους διαχειριστές τους καθ’ οιονδήποτε τρόπο.