Καλησπέρα και καλή εβδομάδα!

Μια νέα στήλη ξεκινάει εδώ στο Montelaki.gr, μια στήλη που σας αφορά όλους και όλες. Μια στήλη που θα λύνει καθημερινά προβλήματα στο…σπίτι! Μια στήλη με συμβουλές καθαριότητας και οργάνωσης.

Κι επειδή είμαι η πασίγνωστη (#not) συντάκτρια της στήλης «Ιστορίες για αγρίους», δεν θα μπορούσα να μην ξεκινήσω τη στήλη με το εξής θέμα:

Πως θα καθαρίσετε τον λεκέ από αίμα!

Είσαι στις «δύσκολες» μέρες του μήνα; Άνοιξε η μύτη σου από την ζέστη ή την πίεση; Σκότωσες κάποιον; (Αν σκότωσες κάποιον πάρε το 100, θα «καθαρίσουν» αυτοί) Ο,τι και να συνέβη, σου έχω την λύση!

1η περίπτωση: Αν ο λεκές είναι φρέσκος, ρίχνεις κρύο νερό και φεύγει στο άψε-σβήσε (ή στο τσακ-μπαμ, στο πι και φι, τσάκα-τσάκα, σε χρόνο Dt, οκ σταματάω).

2η περίπτωση: Αν ο λεκές έχει μείνει κάμποση ώρα πάνω στο ύφασμα δυσκολεύουν τα πράγματα, αλλά τίποτα δεν είναι αδύνατο για τον αρχηγό του σπιτιού (εσένα εννοώ ντε!). Σε μισό λίτρο νερό ρίχνεις 2 κουταλιές της σούπας αλάτι ή αμμωνία (όχι και τα 2 μαζί) και μουλιάζεις το ρούχο για 2-3 ώρες. Φρόντισε να ανανεώνεις συχνά το νερό, ώστε να μένει καθαρό. Μόλις μουλιάσει, το πλένεις σύμφωνα με τις οδηγίες του και… καθάρισες!

Thank me later!

Υπόσχομαι ότι θα δώσω λύση σε όλα σας τα προβλήματα! (Που αφορούν σε θέματα του σπιτιού πάντα, για ψυχανάλυση χρεώνω έξτρα.)

Θα τα πούμε εδώ την άλλη Δευτέρα στις 14:00 μέχρι τότε #stayclean

Τα φιλιά μου και τα δέοντα!

Αν θέλεις να διαβάσεις κάποιο συγκεκριμένο tip καθαριότητας και οργάνωσης στείλε mail στο info@montelaki.gr με θέμα: Καθαριότητα και οργάνωση.