Θηλυκές καμπύλες, καθαρές μοντέρνες γραμμές, έντονα μανίκια και τολμηρά γεωμετρικά σχέδια είναι οι χαρακτηριστικές τάσεις του 2019, που κάθε νύφη θα αγαπήσει, ανεξάρτητα από το προσωπικό στυλ της.

Απλή κομψότητα

Εμπνευσμένοι από τον βασιλικό γάμο της χρονιάς, οι νυφικές δημιουργίες για το 2019 χαρακτηρίζονται από καθαρές γραμμές, φίνα υφάσματα και απλά, αλλά κομψά σχέδια.

Glitter & Glam

Στο νυφικό Fashion Show στη Νέα Υόρκη, πολλοί σχεδιαστές γέμισαν τις πασαρέλες με λαμπερές δημιουργίες. Τα υφάσματα που είναι διακοσμημένα με ανακλαστικά στοιχεία ή που μοιάζουν σαν να βυθίστηκαν σε σκόνη διαμαντιών, καθηλώνουν τα βλέμματα το 2019.

Κομψές με Jumpsuit

Το 2019 υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία κομψών συνδυασμών με παντελόνια, μια τέλεια επιλογή για τις σύγχρονες νύφες, που δεν επιθυμούν να επιλέξουν ένα κλασικό νυφικό φόρεμα. Είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για εκδηλώσεις που πλαισιώνουν την ημέρα του γάμου, όπως το bachelor.

Γεωμετρικά στοιχεία

Οι λεπτομέρειες με γεωμετρικά σχέδια πάνω σε δαντέλα γίνονται πιο δημοφιλείς από τα floral, τα οποία αγαπήθηκαν πολύ το 2018.

Μεγάλοι φιόγκοι

Οι φιόγκοι θα είναι πολύ μεγάλοι το 2019. Κυριολεκτικά μεγάλοι. Και θα είναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές τάσεις της χρονιάς και για τις μέλλουσες νυφούλες.

Μεγάλα μανίκια

Τα φουσκωτά μανίκια ήταν χαρακτηριστικό της μόδας της δεκαετίας του ’80 και ποιός δεν θυμάται τις υπέροχες και κομψές εμφανίσεις της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Καθώς οι τάσεις επαναλαμβάνονται, η νέα ερμηνεία των «φουσκωτών» μανικιών είναι πάλι εδώ για να εντυπωσιάσει με υπερβολικά και μοναδικά σχέδια.