Η ιστοσελίδα tsipouraki.gr της AdVivo Media Group, σε συνεργασία με το τσίπουρο TuVolu, παραγωγή της εταιρείας Βρυσσάς Α.Ε., διοργανώνουν την φιλανθρωπική δράση «Απολαμβάνω & Στηρίζω».

Η δράση αυτή, που ήδη έχει βρει σημαντική υποστήριξη από πολλούς επιχειρηματίες της πόλης μας, έχει σκοπό την συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας για την ενίσχυση τεσσάρων ιδρυμάτων της πόλης: Ορφανοτροφείο Βόλου, Άσπρες Πεταλούδες, ΕΛΕΠΑΠ Βόλου, Κιβωτός του Κόσμου.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, που θα διαρκέσει μέχρι 31 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιούνται ποικίλες εκδηλώσεις στη πόλη του Βόλου για μικρούς και μεγάλους, με τα έσοδα πάντα να κατατίθενται στον ειδικό λογαριασμό της δράσης.

Το montelaki.gr δεν θα μπορούσε να απέχει από μια τέτοια δραστηριότητα, που συνδυάζει ανθρωπιστικό χαρακτήρα και ανάδειξη αγαπημένων, τοπικών μας δημιουργημάτων.

Μπορείτε κι εσείς καθημερινά να συμμετέχετε σε αυτή την σημαντική προσπάθεια επιλέγοντας το εξαιρετικό τσίπουρο TuVolu στα μεζεδοπωλεία της περιοχής μας.

 

Στην πόλη που καθιέρωσε την απόλαυση του τσίπουρου ως τοπική παράδοση έρχεται να προστεθεί ένα νέο βολιώτικο απόσταγμα. Το τσίπουρο TuVolu είναι εμπνευσμένο από παραδοσιακή συνταγή του Πηλίου και η ιδιαίτερη γεύση του έχει εμπλουτιστεί από τα πρώτης ποιότητας μήλα Ζαγοράς και αυτοφυή βότανα του βουνού, μεταξύ των οποίων θυμάρι, γλυκάνισο, φασκόμηλο και μελισσόχορτο.

Η δράση «Απολαμβάνω & Στηρίζω» αποτελεί μια δημιουργική ιδέα του tsipouraki.gr που συνδυάζει την ευαισθητοποίηση προς τους συνανθρώπους μας, που μας έχουν ανάγκη, αλλά και ταυτόχρονα την ανάδειξη των ιδιαίτερων προϊόντων της περιοχής μας.

Ο διαδικτυακός οδηγός του tsipouraki.gr απευθύνεται στους απανταχού τσιπουρόφιλους προτείνοντας τα καλύτερα μεζεδοπωλεία της περιοχής για τις πιο απολαυστικές τσιπουροκατανύξεις.

Πτυχιούχος Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου με έφεση στην έκφραση μέσω του γραπτού λόγου. Έχει αρθρογραφήσει για ειδησεογραφικά, αλλά και πιο ψυχαγωγικά μέσα και για ποικιλία θεμάτων, από μουσική μέχρι πολιτική και πολιτισμό. Κατά καιρούς ασχολήθηκε με κριτικές δίσκων, συνεντεύξεις και αφιερώματα, ρεπορτάζ, αλλά και με το ραδιόφωνο. Λάτρης της ιστορίας, της ψυχολογίας, της hard rock μουσικής και μητέρα δύο παιδιών. Αγαπημένη απασχόληση η τέχνη της φωτογραφίας.