Αν ο «Μαύρος Κύκνος» του Ντάρεν Αρονόφσκι ήταν ντοκιμαντέρ, θα είχε πρωταγωνίστρια την χρυσή ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής Μαργκαρίτα Μαμούν.

Μέσα από το ντοκιμαντέρ ρίχνουμε μια σπάνια ματιά στον σκληρό κόσμο του πρωταθλητισμού, πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας και τους χιλιάδες θαυμαστές, όπου η προετοιμασία της Ρωσίδας πρωταθλήτριας κρύβει έναν πραγματικά δύσκολο αγώνα στα σωματικά και ψυχικά της όρια.

Το Variety κατέταξε το «Ξεπερνώντας τα Όρια» της Marta Prus. μέσα στις 10 ταινίες που πρέπει κανείς να δει μέσα στο 2018.

Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί με ελληνικούς υποτίτλους και είναι κατάλληλο για παιδιά από οκτώ ετών και πάνω. Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με την κα Κορίνα Ιωαννίδου, απόφοιτο της Ρωσικής Κρατικής Ακαδημίας Φυσικής Αγωγής και προπονήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής του Γ.Σ. Βόλου «Η ΝΙΚΗ».

Για τις προβολές του CineDoc προπωλούνται εισιτήρια με αριθμημένες θέσεις, στο κατάστημα ψηφιακών εκτυπώσεων «Έντεκα» (Γκλαβάνη 86 με Τ. Οικονομάκη, τηλ: 2421108873), εργάσιμες ημέρες και ώρες, αλλά και στο ταμείο του «Αχίλλειον» την ημέρα της προβολής, από τις 18.30.

Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ κανονικό, 4 ευρώ φοιτητικό και ΑμεΑ