Η Σοφία Νάσσιου (τραγούδι), ο αδερφός της Δημήτρης Νάσσιος (κιθάρα, τραγούδι), ο Θανάσης Γατής (σαξόφωνο, κλαρινέτο), ο Κώστας Χαλάτσης (μπάσο) και ο Άγγελος Τσιριγωτάκης (τύμπανα), ένωσαν τις δυνάμεις τους, ως Brandy Σουαρέ, για να δημιουργήσουν πρωτότυπες εκτελέσεις όπου το ρετρό στοιχείο του παλιού τραγουδιού συναντά μοντέρνους ήχους.

Τον Απρίλιο του 2017 κυκλοφόρησε το πρώτο τους album με τίτλο «Παγωτό καϊμάκι», με εμπνευσμένα τραγούδια των οποίων οι στίχοι μας στρέφουν σε όλα τα απλά, καθημερινά, χαρούμενα και αστεία πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας. 

Ένα από αυτά είναι “Η ποδηλάτισσα”, με το οποίο διακρίθηκαν στις 23 καλύτερες μπάντες του πανελλήνιου διαγωνισμού της YourBand@ΕΡΤ και έμελλε να είναι το πρώτο official video clip του album που μόλις χθες παρουσιάστηκε στο κοινό! 

Στο video clip η γλυκιά και αισιόδοξη πρωταγωνίστρια της ιστορίας του τραγουδιού παίρνει το ποδήλατό της, κάνει βόλτες και μας καλεί όλους να ταξιδέψουμε μαζί της, με φόντο την πόλη του Βόλου και πολλά όμορφα χαμόγελα!