Το Montelaki.gr είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό με κεντρικό άξονα την γυναίκα, που όμως δεν σταματάει μέχρι εκεί!

Η ανάδειξη της θέσης και της συμβολής της γυναίκας στην κοινωνία είναι από τα κυρίαρχα σημεία αναφοράς του.

Απώτερος στόχος του είναι η παρουσίαση και ανάδειξη των επιχειρήσεων, προϊόντων, υπηρεσιών, χαρακτηριστικών και προσώπων της περιοχής -και όχι μόνο- που αφορούν την ευρύτερη γυναικεία πραγματικότητα.

Από τον Νοέμβριο του 2017 το Montelaki.gr έθεσε τις βάσεις για την πρώτη γυναικεία σελίδα της περιοχής του Βόλου, ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2018 η ανανεωμένη μας έκδοση επιχειρεί να φέρει έναν φρέσκο αέρα στον τομέα αυτό.

Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα διαφορετικό «μοντελάκι», που να εστιάζει στην αυθεντικότητα και την μοναδικότητα, αποδομώντας το κλασσικό μοντέλο της γυναικείας φιγούρας .

Η ομάδα μας συντονίζεται για να σας προσφέρει ενδιαφέρουσες, έγκυρες και ολοκληρωμένες πληροφορίες, τόσο για τις επιχειρήσεις και τα δρώμενα που προβάλλονται στην ιστοσελίδα μας, όσο και για τα άρθρα κάθε θεματικής μας ενότητας.

Αφιερώματα, συνεντεύξεις, παρουσιάσεις επιχειρήσεων, ποικιλία σε πληροφορίες, συμβουλές και νέες ιδέες απαρτίζουν το ανανεωμένο περιεχόμενο του Montelaki.gr.

Το δικό μας montelaki είστε εσείς. 
Γιατί κάπως έτσι πρέπει να είναι ένα μοντελάκι! Να εκπροσωπεί και να αντιπροσωπεύει πολλά και διαφορετικά πράγματα, όχι να καθοδηγεί και να προωθεί ένα στερεότυπο. 
Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας!

Είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε επικοινωνία ή συνεργασία!
Διαμαντούλα Χατζηαντωνίου  –  Άννα-Μαρία Κέκια
 e-mail: info@montelaki.gr
τηλ: 6995339752 & 6975745709

© Νοέμβριος 2017