Γυρνώντας τα στενάκια του Βόλου, μία υπέροχη μυρωδιά με τράβηξε από τη μύτη, ένα άρωμα γλυκό και καραμελένιο με νότες πιπεριού και αχλαδιού ήρθε να με γαργαλήσει και να διεκδικήσει την προσοχή μου, αναγκάζοντάς με να σταματήσω επί τόπου και να την ακολουθήσω.

Αρώματα από σανταλόξυλο, περγαμόντο, βανίλια, πιπέρι, δυόσμος, πορτοκάλι και κανέλα, όλα μαζί μέσα σε ένα μικρό παράδεισο, ονόματι Annette. Εκεί κατάλαβα αυτό που λένε ότι, ένα άρωμα μπορεί να σε αποπλανήσει, να σου επαναφέρει όμορφες αναμνήσεις ή να σε κάνει να ονειρευτείς ξανά .

Ρώτησα κι έμαθα λοιπόν.

Η Annette δεν είναι ένα συνηθισμένο αρωματοπωλείο, τα αρώματά της είναι Ελληνικά ,οικολογικά και συσκευασμένα. Κατασκευάζονται σε ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια αρωματοποιίας και οι πρώτες ύλες δεν περιέχουν χημικά πρόσθετα και συντηρητικά. Τηρούν όλες τις προδιαγραφές διασφάλισης ποιότητας ISO 9001 και είναι όλα γνωστοποιημένα στον ΕΟΦ.

Επίσης στην Annette θα βρείτε τα μοναδικά βιολογικά προϊόντα Marika. Υπέροχα σαπούνια, με βάση το ελαιόλαδο, σε μοναδικά αρώματα, κατάλληλα  για τον καθαρισμό προσώπου και όχι μόνο.

 

Εάν θες να ζήσεις μια εμπειρία σαν και τη δική μου, η Annette σε περιμένει στην Τοπάλη 59, πάνω από την Ερμού, έτοιμη να σε αποπλανήσει.